Garantat cele mai bune preturi

Modul de rezervari auto online nivel mondial.

Cele mai bune oferte de inchirieri auto international!

Alamo Avis Buget Centauro Enterprise Europecar National Sixt Thriffy
inchirieri masini

Modulul nostru de inchirieri auto online in strainatate cauta si va ofera cel mai bun pret garantat. Orice rezervare facuta este fara comisioane pentru cardurile de credit. Centrul nostru de contact non-stop va sta la dispozitie 24h/24. Si nu uita, cautam partenerul tau de rent a car in 25000 de locatii din toata lumea!

inchirieri masini, rent a car

Exista trei modalitati de plata cand efectuati rezervarea online si anume:

inchirieri masini, rent a car

Se poate plati un avans la momentul efectuarii rezervarii, restul de plata se achita direct agentiei de servicii de inchiriere masini alease, chiar la destinatie cand preluati masina;

inchirieri masini, rent a car

sau platiti intreaga suma a costului rezervarii, la momentul efectuarii rezervarii si achitati doar combustibilul, si celelate optiuni extra, la destinatie;

inchirieri masini, rent a car

sau nu platiti nimic la momentul efectuarii rezervarii.

CarTrawler va efectua rezervarea online in numele Dvs. fara sa primeasca nicio suma, iar Dvs. veti plati agentiei de servicii rent a car intreaga suma datorata in momentul in care ajungeti la destinatie.

inchirieri masini

La confirmarea rezervarii, CarTrawler va va emite copia dupa rezervare in numele agentului de rent a car, insa nu va include comisioanele sau costurile pentru eventualele servicii suplimentare sau detalii ale comisionului administrare sau taxe incasate de firma de inchiriere auto sau servicii aditionale solicitate de Dvs. la ridicarea autovehiculului. CarTrawler va recomanda sa verificati cu atentie detaliile rezervarii, de exemplu tara, locatia si durata inchirierii.

De ce sa rezervati cu noi?

rent a carCel mai bun pret garantat
rent a car externFara comisioane, fara carduri de credit
inchirieri autoCentru de contact non-stop
inchirieri masiniCautam in 25.000 de locatii din toata lumea

LOW COST

RENT A CAR